מוקפץ מנגולד והפתעות של קרן רווה
מוקפץ מנגולד והפתעות של קרן רווה.
מוכנה להקפיץ את ההצלחה הבאה שלך?
רכיבים:
צרור מנגולד (החלק הלבן והירוק)
4 משמשים טריים
תמר מג'הול קצוץ
שן שום כתושה או חתוכה לפרוסות דקות
פלח לימון עם הקליפה - קצוץ / או כף שטוחה של לימון כבוש
תיבול:
מלח ומיץ מלימון טרי בסיום, לפי הטעם.
קרן הוסיפה כחצי כפית מלח ומיץ מחצי לימון.
הוראות הכנה:
מאדים את המנגולד יחד עם השום - מתחילים עם אידוי החלק הלבן (כמו טיגון במחבת רק שבמקום שמן עם מים)
מוסיפים את שאר הרכיבים ומאדים כ 2-3 דקות.
כיצד נתייחס?
אפשר להתייחס לכמות שיצאה כמנת פרי ומנת פחמימה של ארוחת 4 או כ 2.5 מנות פחמימה.
השמועות אומרות שזה יוצא מדהים ומי שמכינה זאת תרצה להכין שוב ושוב!!!
טעים חם וגם קר.
